Meny

Teknisk support

Vi ställer höga krav på våra leverantörer, men du kan också ställa höga krav på oss. Vi är måna om att ge snabb leverans av utrustning och tillbehör. Med vår ingående kunskap om de tekniskt avancerade produkterna kan vi också ge dig enkel och effektiv support. Service på produkterna utför vi både hos oss på företaget och på plats i sjukvårdsmiljön. Vår personal för teknisk service har lång erfarenhet av de produkter vi säljer, både som användare och leverantör.

Vi som arbetar på Infiniti Medical har lång klinisk arbetslivserfarenhet från sjukvården. På så vis vet vi hur kundens arbetsmiljö ser ut och vilka krav och förutsättningar som finns. Detta tillsammans med vår mångåriga erfarenhet som leverantör av utrustning till svensk och utländsk sjukvård, gör att du som kund kan känna dig trygg med Infiniti Medical.

Vår kunskap om din verklighet skapar de bästa förutsättningarna för att tillgodose dina behov. Dessutom, som ett mindre företag kan vi flexibelt och enkelt styra vårt erbjudande utifrån dina önskemål. Vi ser till möjligheterna och strävar efter att varje kund ska bli nöjd.

Våra tjänster

  • Akut och förebyggande service
  • Serviceavtal
  • Utbildning
  • Försäljning av reservdelar
  • Installationshjälp
  • Fjärrstyrningshjälp

Fjärrstyrning av PC med LogMe In

För att på ett snabbt och effektivt sätt kunna hjälpa våra kunder som köpt våra mjukvarubaserade system kan Infiniti erbjuda hjälp på distans.

Med hjälp av programmet LogMe In Rescue kan vi fjärrstyra externa datorer på ett enkelt sätt. Vill du veta mer om tekniken, säkerhet mm klicka på länken för att komma till leverantörens hemsida eller klicka på länken till produktbladet.

Självklart kan du även kontakta oss för mer information.

VIKTIGT!
Du som användare kan när som helst avbryta kommunikationen. All trafik mellan datorerna sparas i en loggfil.

Instruktion vid användning

  1. Öppna din webbläsare
  2. Surfa till www.logmein123.com
  3. Skriv in den 6-siffriga koden som erhålls från Infiniti
  4. Följ instruktionerna på skärmen och från Infiniti.

Infiniti logo White

Besöks-/Leveransadress Enhagsvägen 9, 187 40 TÄBY
Postadress Box 3145, 183 03 TÄBY
Org nr 556389-3675
Telefon 08-792 12 40
Fax 08-792 51 15
E-post info@infiniti.se
Integritetspolicy