Meny

Affärside

Infiniti Medical ska vara en betydande aktör inom svensk, norsk och dansk sjukvård samt hälsoväsende. Med kunskap och kompetens om våra produkter skall vi ses som en trygg och säker leverantör av våra kunder.

Kvalitetsgaranti för dig som kund

Infiniti Medical representerar globalt väletablerade leverantörer som är kända för sina produkter av högsta kvalitet. Vi erbjuder ett omfattande sortiment från många olika tillverkare av sjukvårdsutrustning. Vi har högsta kreditvärdighet.

Med kunskap och kvalitet som ledord förser vi svensk, norsk och dansk sjukvård samt hälsoväsendet med sjukvårdsutrustning. Vi vänder oss också till privatpersoner och företag med produkter som ökar säkerheten i hemmet, på arbetsplatser samt i offentliga miljöer och lokaler.

Vårt företag står för ett noggrant urval – när du investerar i våra produkter gör du ett tryggt och säkert val, eftersom vi har initierad inblick i marknaden och har valt ut ett högkvalitativt sortiment utifrån vår spetskompetens inom området. Det är vår kvalitetsgaranti till dig som kund.

Djupgående klinisk kompetens

Vi som arbetar på Infiniti Medical har lång klinisk arbetslivserfarenhet från sjukvården. På så vis vet vi hur kundens arbetsmiljö ser ut och vilka krav och förutsättningar som finns. Detta tillsammans med vår mångåriga erfarenhet som leverantör av utrustning till svensk och utländsk sjukvård, gör att du som kund kan känna dig trygg med Infiniti Medical.

Vår kunskap om din verklighet skapar de bästa förutsättningarna för att tillgodose dina behov. Dessutom, som ett mindre företag kan vi flexibelt och enkelt styra vårt erbjudande utifrån dina önskemål. Vi ser till möjligheterna och strävar efter att varje kund ska bli nöjd.

Med vår kunskapsförmedling blir investeringen ännu tryggare

Vår kunskap om utrustningen och dess tillämpning är naturligtvis avgörande för att vara en insatt partner till våra kunder. Samtidigt är det en viktig del av vår verksamhet att föra vidare denna kunskap till dem som ska använda utrustningen.

Vi gör informationen om våra produkter lättillgänglig och finns alltid till hands för att svara på frågor.

Produktkvalitén omfattar även god service och support

Vi ställer höga krav på våra leverantörer, men du kan också ställa höga krav på oss. Vi är måna om att ge snabb leverans av utrustning och tillbehör. Med vår ingående kunskap om de tekniskt avancerade produkterna kan vi också ge dig enkel och effektiv support.

Service på produkterna utför vi både hos oss på företaget och på plats i sjukvårdsmiljön. Vår personal för teknisk service har lång erfarenhet av de produkter vi säljer, både som användare och leverantör.

Med personliga kundrelationer

Det som skiljer oss från andra distributörer av medicinsk-teknisk utrustning är vår flexibilitet. Infiniti Medical är helt enkelt ett mindre och snabbare företag som enkelt anpassar sig efter dina behov. Vi har en nära kundkontakt och skapar en personlig relation till dig som kund. Detta är en del av den trygghet och säkerhet som vårt erbjudande bygger på.

Infiniti Medical är certifierat enligt standarden ISO 9001:2015 samt miljöcertifierade enligt standarden ISO 14001:2015. Vi arbetar för att vara en trygg och säker leverantör för dig som kund, både vad gäller produktkvalitet och klinisk kompetens.

Föreningar och verksamheter som vi stöttar

Vi har valt att stötta verksamheter vars främsta uppgift är att erbjuda stöd och rehabilitering till människor som drabbas av cancer. De arbetar även aktivt med att påverka politiker och vårdnadshavare så att diagnostik, vård och rehabilitering förbättras utifrån patientens perspektiv. Vi önskar dessa verksamheter ett stort lycka till och hoppas verkligen att de når sin vision ”Ingen ska behöva drabbas av cancer”

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Miljöpolicy

Infiniti Medical AB strävar efter att sälja och marknadsföra medicintekniska produkter med minsta möjliga miljöpåverkan. Detta gör vi genom att:

 Där så är möjligt, välja miljöanpassade och återvinningsbara produkter.

Minimera utsläppen från våra fordon.

Där så är möjligt, använda miljöanpassade och optimerade transporter.

Omhänderta och minimera avfall i syfte att skydda miljön och förebygga föroreningar.

Öka vår kunskap och vårt engagemang i miljöfrågor som berör vår verksamhet.

Identifiera, tolka och uppfylla de miljölagar och andra miljökrav som berör vår verksamhet.

Vårt miljöarbete ska ständigt förbättras med hjälp av kontinuerligt reviderade miljömål och handlingsprogram. Denna miljöpolicy skall omprövas varje gång en ny miljöutredning görs. Infiniti är som leverantör även ansluten till REPA och El-kretsen (klicka på bilderna för att öppna dokumenten).

Infiniti logo White

Besöks-/Leveransadress Enhagsvägen 9, 187 40 TÄBY
Postadress Box 3145, 183 03 TÄBY
Org nr 556389-3675
Telefon 08-792 12 40
Fax 08-792 51 15
E-post info@infiniti.se
Integritetspolicy