Meny

PC-60E – Smidig fingerpulsoximeter

Smidig fingerpulsoximeter från ProAct, med roterande display och valfri extern sensor för noggrann och tillförlitlig monitorering av SpO2, pulsfrekvens och perfusionsindex. Pletysmografisk vågform-signalstyrka möjliggör optimal placering på fingret. Anpassad för barn och vuxna.

Välkommen till björkarnas stad

Kom och träffa oss i monter 75 under SFAI-/AnIva veckan i Umeå. Vi visar produkter anpassade för anestesi och intensivvård från Mindray, ProAct, Biobeat, Sleepnet och SunMed. Varmt välkomna!

VS 9 Vital Signs Monitor från Mindray

Söker du en smidig lösning för snabb och korrekt bedömning av patientens tillstånd, direkt vid sängkanten? En lösning som bidrar till att öka patientsäkerheten genom anpassningsbara arbetsflödesprofiler, 15 sekunders blodtrycksavläsningar, registrering av andningsfrekvens via SpO2 sensor, integrerat NEWS2 system för automatisk beräkning av patientstatus, smärtskaladiagram och automatiskt Early Warning Score system som är kompatibelt med alla EWS-standarder.

Höstpepp

Nu lämnar vi den härliga semesterlunken med laddade energidepåer, redo att kicka igång en spännande höst🍁 Närmast så ser vi fram emot att få träffa dig på någon av alla mässor som går av stapeln under september. Varmt välkommen, hoppas vi ses på plats.

Glad sommar!

Vi vill passa på att önska er alla en fortsatt underbar och avkopplande sommar! Vi hoppas att ni får njuta av solen, ladda batterierna och skapa minnesvärda ögonblick med nära och kära. Vi finns tillgängliga hela sommaren, så du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp.

Smidig patientmonitorering och informationsdelning under sjuktransport

En avgörande faktor vid monitorering under sjuktransport är att informationsdelningen fungerar på ett smidigt sätt genom hela vårdkedjan, så att patientens tillstånd kan övervakas och hanteras på ett koordinerat sätt. BeneVision N1 från Mindray är en smidig, funktionell och robust transportmonitor som fungerar som en fristående enhet under hela transporten.

Öppettider under midsommar

Vi önskar dig en glad midsommar och en underbar sommar! 🌞 🌺 Vi hoppas att du får en välbehövlig paus, soliga dagar, svalkande bad och glass i stora lass.
Öppettider midsommar:
22/6 - kl.8:30-13:00
23/6 - stängt

Infiniti logo White

Besöks-/Leveransadress Enhagsvägen 9, 187 40 TÄBY
Postadress Box 3145, 183 03 TÄBY
Org nr 556389-3675
Telefon 08-792 12 40
Fax 08-792 51 15
E-post info@infiniti.se
Integritetspolicy