Meny

Glad sommar

Vi önskar er en fortsatt underbar och avkopplande sommar 🌞🍦 Vi hoppas att ni får njuta av solen och ladda batterierna. Vi finns tillgängliga hela sommaren, så du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp.

Ambualtorisk blodtrycksmätning med OnTrak

OnTrak från Spacelabs Healthcare är resultatet av över 40 års expertis inom forskning och utveckling av ambulatorisk blodtrycksmätning. Den har genomgått omfattande tester, använts av forskare i över 500 kliniska studier, inklusive landmärkesanalyser som DASH, SYST-Eur och AASK och är validerad för både vuxna och barn. Med OnTrak kan du övervaka din patient upp till 7 dagar eller 300 avläsningar med endast 2 st AA-batterier.

🌟PC-900B – En avancerad kapnograf och pulsoximeter i ett

PC-900B från ProAct är en kompakt, smidig och handhållen enhet som mäter EtCO₂/FiCO₂, andningsfrekvens, SpO₂ och hjärtfrekvens på intuberade och icke intuberade patienter. Med sin robusta design och användarvänliga gränssnitt är den idealisk för paramedicinska behandlingar, prehospital vård och krävande miljöer.

Glad midsommar

Vi önskar dig en härlig midsommarhelg samt en underbar sommar och semester! 🌞🌺🍓
Öppettider inför/under midsommar:
20/6 kl. 8:30-13:00
21/6: stängt

air-Q®3 sp3G-serien från AirLife

Självkuffande larynxmasker med dubbla ventrikelkanaler och epiglottislyft. Finns även i version utan ventrikelkanal. Perfekt för säker och effektiv intubation av nyfödda och spädbarn.

Ergonomiskt utformat videolaryngoskop

Det bärbara videolaryngoskopet VS-10 från Medcaptain är ergonomiskt utformat och enkelt att använda. Dess kamerateknik för visualisering av struphuvudet gör det möjligt att utföra endotrakeal intubation på ett smidigt sätt, även vid svår luftvägshantering i akuta situationer.

VeinNavi®NAVI-60 visualiserar venernas förlopp i realtid

VeinNavi®NAVI-60 från Medcaptain visualiserar venernas förlopp i realtid och möjliggör lokalisering av vendjup, vilket effektivt minskar risken för venpunktion. Tack vare sina mångsidiga funktioner är den lämplig för användning inom pediatrik, onkologi, kärlmedicin, kardiologi, radiologi samt ett hjälpsamt stöd vid skleroterapi. Enhetens stora display och intuitiva knappsats gör den lättanvänd.

microVent™ World Airmix – ergonomiskt utformad ventilator

microVent™ World Airmix ventilator från MediTech är ergonomiskt utformad och har en anpassad konstruktion och funktionalitet som gör att du har fria händer för att bära båren samtidigt som patienten ventileras. Perfekt för situationer där snabb respons krävs, oavsett om det är i en prehospital miljö eller under transport inom sjukhuset.

Infiniti logo White

Besöks-/Leveransadress Enhagsvägen 9, 187 40 TÄBY
Postadress Box 3145, 183 03 TÄBY
Org nr 556389-3675
Telefon 08-792 12 40
Fax 08-792 51 15
E-post info@infiniti.se
Integritetspolicy