Meny

Vilka är de främsta fördelarna med ambulatorisk blodtrycksmonitorering inom sjukvården?

Framför allt så möjliggör ABPM monitorering av patientens blodtryck över en längre tidsperiod, vilket ger en mer komplett bild. Vitalparametrar som patientens systoliska och diastoliska blodtryck, hjärtfrekvens, medelartärtryck, hjärtminutvolym (CO) och systemvaskulär resistans (SVR) är alla noggrant uppmätta och lättillgängliga via rapporter som kan analyseras via en webbapplikation från PC, mobiltelefon eller platta genom ett personligt log in. Kontakta oss, så berättar vi mer om Biobeats smidiga lösning för 24 timmars blodtrycksmonitorering utan manschett.

Ulrich Medical presenterar nya CTmotion SPICY

Under European Congress of Radiology (ECR) 2023 i Wien presenterades nya CTmotionSPICY, som är utrustad med nya mjukvaru-/ och hårdvarufunktioner, vilket möjliggör undersökningar med höga flödeshastigheter och hög viskositet av kontrastmedel. Med funktionen "CDadapt" kan kontrastmedlets densitet justeras automatiskt utifrån behov, på procentbasis. Detta möjliggör ett enklare arbetsflöde, t.ex. vid hjärtundersökningar.

Biobeat´s AI-baserade analysplattform utför triage i realtid

Känner du till att Biobeat´s AI-baserade analysplattform kontinuerligt utför triage för att i realtid varna om patienters försämrade tillstånd, upp till 30 timmar innan medicinsk personal uppfattar den höga risken? I en studie som nyligen publicerades i JMIR Publications så beskrivs användningen av den Early Warning Score funktion som finns integrerad i Biobeats plattform. Kontakta oss gärna om du vill ta del av studien eller önskar mer information.

24 timmars PPG-baserad blodtrycksmonitorering utan manschett

Söker du en produkt som på ett smidigt sätt möjliggör kontinuerlig monitorering samt diagnostisering av högt blodtryck. Då kan vi tipsa om Biobeat´s smarta lösning, som även monitorerar andra hemodynamiska parametrar och möjliggör hjälp vid justering av patientens behandling.

Hur skapar man en säker operationssal?

I samband med kirurgiska ingrepp kan sjukvårdspersonal utsättas för anestesigaser. Mindray har utvecklat en funktion som pausar flödet av färskgas i sin #A9 Anestesiarbetsstation, vilken bidrar till att minska vårdpersonalens exponering för anestesigaser. Kontakta oss gärna om du vill veta mer.

Avancerad monitorering kan identifiera tidiga svarstrender för diures hos patienter med hjärtsvikt

En ny studie visar att avancerad monitorering av fysiologiska parametrar kan identifiera tidiga svarstrender för diures hos patienter med hjärtsvikt. Hjärtsvikt är en av de främsta orsakerna till återinläggning på sjukhus i USA. Biobeat´s fjärrmonitoreringssystem kan bidra till att reducera återinläggningsfrekvensen genom kontinuerlig monitorering av vitala parametrar för hjärt-/lungfunktion i kombination med tidiga varningssignaler för upptäckt av patientförsämring. För mer information om studien, klicka på bilden.

Sleepnet MiniMe® 2, en formbar näsmask för barn

I samarbete med ledande barnsjukhus erbjuder Sleepnet MiniMe® 2, en formbar näsmask för barn, tillgänglig i 4 storlekar. Masken kan kompletteras med ett mjukt huvudband med 5-punktsjustering. MiniMe® 2 har en patenterad AIR°gel® kudde och ett formbart skal för att ge god passform och komfort till pediatriska patienter.

Vi har fantastiska medarbetare

Infiniti har under de senaste åren haft en positiv utveckling trots utmanande omvärldsfaktorer. En betydande framgångsfaktor är våra fantastiska medarbetare, för ett företag är som bekant ingenting utan sina medarbetare. Vår organisation är helt enkelt vår styrka, så det är med stolthet som vi inleder året med att presentera en del av vårt försäljningsteam, under ledning av Eva Hogner.

God jul och gott nytt år!

Vi önskar er alla en riktigt god och avkopplande jul🎄❤️
I år har vi valt att stötta Barncancerfonden och Hjärnfonden i deras viktiga arbete inom forskning, informationsspridning och stöd till drabbade barn och vuxna.

Öppettider under jul och nyår
Den 23/12 har vi stängt. Övriga helgfria mellandagar håller vi öppet, så ni är varmt välkomna att kontakta oss om ni behöver vår hjälp.

Infiniti logo White

Besöks-/Leveransadress Enhagsvägen 9, 187 40 TÄBY
Postadress Box 3145, 183 03 TÄBY
Org nr 556389-3675
Telefon 08-792 12 40
Fax 08-792 51 15
E-post info@infiniti.se
Integritetspolicy