Meny

Varmt välkomna

Infiniti familjen växer och vi har utökat vårt team med fler härliga medarbetare🌺 Varmt välkomna säger vi till Mauricio Gatica, Mia Mohebypor och Malin Sandberg.

Besök oss på e-Hälsa – vi bjuder dig på entrébiljetten

Kom och träffa oss i monter C:13 på e-Hälsa på Kistamässan, årets största mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar offentlig sektor, e-Hälsa och välfärdsteknologi. Vi kommer att visa senaste generationens fjärrmonitoreringssystem från Biobeat.

Besök oss på Vitalis – vi bjuder dig på entrébiljetten

Varmt välkommen att följa med oss ​​på Vitalis konferens och utställning kring eHälsa, den 17-19 maj. Vi kommer att visa den nya generationens smarta fjärrmonitoreringssystem från Biobeat. Hör av dig till oss så bjuder vi på entrén till utställningen (värde 495:-).

NeVap endotrakealtub – överlägsen i kampen mot VAP

NeVap har 24 sugfenestrationer placerade så att subglottiskt sekret avlägsnas atraumatiskt ovanför kuff och minskar risken för vävnadsskada, ”tyst aspiration” och VAP (Ventilatorassocierad pneumoni).
Klicka på bilden för information om fler fördelar.

Glad påsk

Vi önskar er en riktigt glad påsk med god mat, ägg, solsken och härliga vårkänslor.

Som vi längtar efter våren, solen och värmen nu🌞 I år längtar vi dessutom extra mycket då både SAMTIT och Kardiovaskulära vårmötet går av stapeln den 6-8/4. Vi ser fram emot att träffa er på plats för att visa våra nyheter inom anestesi, fjärrmonitorering och intensivvård.

Överviktiga patienter och patienter som andas genom munnen löper en högre risk när det kommer till endoskopi, bronkoskopi och sedering. POM®masken reducerar risken genom att maximera syrgastillförseln och tillhandahålla beprövad övervakning av andningsfrekvens och kapnografi, vilket bidrar till ökad patientsäkerhet. Kontakta oss gärna för mer information.

Infiniti logo White

Besöks-/Leveransadress Enhagsvägen 9, 187 40 TÄBY
Postadress Box 3145, 183 03 TÄBY
Org nr 556389-3675
Telefon 08-792 12 40
Fax 08-792 51 15
E-post info@infiniti.se
Integritetspolicy