Meny

PC-900B – En avancerad kapnograf och pulsoximeter i ett 🌟

PC-900B är en kompakt, smidig och handhållen enhet som mäter EtCO2/FiCO2, andningsfrekvens, SpO2 och hjärtfrekvens på intuberade och icke intuberade patienter. Med sin robusta design och användarvänliga gränssnitt är den idealisk för paramedicinska behandlingar, prehospital vård och krävande miljöer.

🌟 Det är + som gör skillnaden

Bitmos sat 801+ pulsoximeter har fler parametrar som inkluderar anpassade konfigurationer för specialövervakning av tillstånd som plötslig spädbarnsdöd och screening av medfödda hjärtfel.
🔋 22 timmars batteritid säkerställer pålitlighet vid mobil användning
🔄 Mångsidiga gränssnitt för smidig datahantering och snabb dataöverföring via USB eller SD-kort

Handsfree ventilation med microVent™ World Airmix

microVent™ World Airmix ventilator från MediTECH är ergonomiskt utformad och har en anpassad konstruktion och funktionalitet som gör att du har fria händer för att bära båren samtidigt som patienten ventileras. Perfekt för situationer där snabb respons krävs, oavsett om det är i en prehospital miljö eller under transport inom sjukhuset.

Unik och anpassningsbar finger pulsoximeter för vuxna och barn

PC-60E från PROACT är en unik och anpassningsbar finger pulsoximeter för vuxna, barn och spädbarn. Externa sensorer finns för barn och spädbarn som du snabbt kopplar på. Snabb och tillförlitlig monitorering av SpO2, pulsfrekvens och perfusionsindex. Enkelt handhavande med knappfri design och roterande display.

Avancerad ambulatorisk blodtrycksmonitorering med OnTrak

OnTrak från Spacelabs Healthcare är resultatet av över 40 års expertis inom forskning och utveckling av ambulatorisk blodtrycksmätning. Den har genomgått omfattande tester, använts av forskare i över 500 kliniska studier, inklusive landmärkesanalyser som DASH, SYST-Eur och AASK och är validerad för både vuxna och barn. Med OnTrak kan du övervaka din patient upp till 7 dagar eller 300 avläsningar med endast 2 st AA-batterier.

Precision och komfort -Upptäck Sleepnets NIV-masker med AIR°gel®

Att säkerställa rätt maskstorlek kräver ofta noggrann bedömning av patientens ansiktsform. Sleepnet har tagit fasta på detta och utvecklat ett brett sortiment av NIV-masker, försedda med den innovativa AIR°gel® teknologin. Resultatet? 🌟 En skräddarsydd passform med optimal tätning, som anpassar sig efter patientens näsrygg och minimerar trycket på huden för att reducera risken för hudirritation.

Optimera patientvården med microVent™ World Airmix ventilator

microVent™ World Airmix ventilator från MediTECH är ergonomiskt utformad, enkel att använda och har en robust konstruktion som möjliggör användning i tuffa miljöer. Perfekt för situationer där snabb respons krävs, oavsett om det är i en prehospital miljö eller under transport inom sjukhuset. Den är anpassad för vuxna och barn över 10 kg och utrustad med avancerade funktioner inklusive automatisk eller manuell ventilation.

God Jul och Gott Nytt År

Vi önskar er alla en riktigt god och avkopplande jul! 🎄🎅
Inför julen har vi valt att stötta Barncancerfonden i deras viktiga arbete att driva barncancerforskningen framåt, för att möjliggöra effektivare behandlingar som är elakare mot cancern men skonsammare mot barnen ❤
Vi håller öppet under alla helgfria mellandagar, så ni är varmt välkomna att kontakta oss om ni behöver vår hjälp

Pålitlig temperaturmätning med avancerad dubbelsensor-teknologi från Biobeat

En ny valideringsstudie publicerad i Frontiers in Physiology, visar att Biobeats bröstsensor med den innovativa dubbelsensor-teknologin ger noggranna och kontinuerliga mätningar av kroppstemperatur. Jämförelser med medicinska termometrar vid mätning av oral- och kärntemperatur i olika kliniska miljöer visar på hög korrelation och pålitlighet. Förutom temperatur så monitoreras bl.a. hjärtfrekvens, blodtryck utan manschett, syremättnad och andningsfrekvens, allt i en smidig och bärbar enhet. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om denna studie.

Infiniti logo White

Besöks-/Leveransadress Enhagsvägen 9, 187 40 TÄBY
Postadress Box 3145, 183 03 TÄBY
Org nr 556389-3675
Telefon 08-792 12 40
Fax 08-792 51 15
E-post info@infiniti.se
Integritetspolicy