Infiniti Medical AB
Besöks-/Leveransadress:
Enhagsvägen 9, 187 40 TÄBY
Postadress: Box 3145, 183 03 TÄBY

Org nr: 556389-3675
Telefon: 08-792 12 40
Fax: 08-792 51 15
E-post: info@infiniti.se

Teknisk support

Vi ställer höga krav på våra leverantörer, men du kan också ställa höga krav på oss. Vi är måna om att ge snabb leverans av utrustning och tillbehör. Med vår ingående kunskap om de tekniskt avancerade produkterna kan vi också ge dig enkel och effektiv support. Service på produkterna utför vi både hos oss på företaget och på plats i sjukvårdsmiljön. Vår personal för teknisk service har lång erfarenhet av de produkter vi säljer, både som användare och leverantör.

Vi som arbetar på Infiniti Medical har lång klinisk arbetslivserfarenhet från sjukvården. På så vis vet vi hur kundens arbetsmiljö ser ut och vilka krav och förutsättningar som finns. Detta tillsammans med vår mångåriga erfarenhet som leverantör av utrustning till svensk och utländsk sjukvård, gör att du som kund kan känna dig trygg med Infiniti Medical.

Vår kunskap om din verklighet skapar de bästa förutsättningarna för att tillgodose dina behov. Dessutom, som ett mindre företag kan vi flexibelt och enkelt styra vårt erbjudande utifrån dina önskemål. Vi ser till möjligheterna och strävar efter att varje kund ska bli nöjd.

Serviceavdelningen på Infiniti

servicedepartment@infiniti.se
 

Ladda ner information om vår serviceorganisation.

Presentation av serviceorganisationen på Infiniti Medical AB